Urang Ngabantosan Kualitas Tinggi

PERTUKUAN UMUM

  • Hybrid bond grinding wheels for CNC HSS tool fluting&grinding

    Roda ngagiling beungkeut roda pikeun alat CNC HSS fl ...

    Fitur: 1. sensitipitas Alus, éta gampang recondition sareng reconditioning nalika pamakean henteu perlu 2. Ieu mastikeun akurasi permukaan anu parah. 3. sapotong kerjaan henteu tiasa kabeuleum. 4. Roda tiasa dianggo dina sababaraha wangun ganjil. Inten beungkeut resin kami sareng roda CBN aya anu datar, bentuk cup, bentuk mangkuk, sareng bentuk silinder. Produk kasar ieu kabeungkeut tiasa dianggo pikeun ngasah cutter dina sagala rupa bahan, porsi sumbu slot, motong quartz sareng gelas, tungtung ...

  • Grinding Wheel sets for CNC Machining centers

    Set Roda Grinding pikeun pusat Mesin CNC

    INFORMASI PRODUK kinerja tinggi kacapi nyuling nganggo garis produk. Spésifikasi anyar ningalikeun kakuatan penggiling anu nyémut sareng tingkat panyabutan saham maksimum kalayan sakedik profilna. Alat grinding ngajamin katuratan maksimal pikeun alat anjeun sareng parangkat permukaan anu optimal. Ieu diturunkeun kana kualitas inten anu dicocogkeun。 Permohonan penggiling Seruling tina alat TC sareng HSS motong High kinerja nyuling suling tina tungsten karbida alat gempa kakuatan 1.Gadu gabungan ...

  • diamond grinding wheels for various sharpening carbide saw blades  top 12a2 125X32X5(2.5/2.5)X6

    roda penggiling inten pikeun sagala rupa ...

    Roda pengikat roda pengikat roda seueur dipaké dina penggiling batu bunder gergaji gelung tungsten. Tepi parut lemes, sareng seukeut pisan sareng ngagaduhan umur panjang. Roda lapping kabayang damar dipaké pikeun pangolahan layar tampilan gaganti lapping abrasive gratis tradisional. Éta tiasa ningkatkeun efisien pangolahan layar tampilan sareng kualitas permukaan, sareng ngirangan cost.It ngagaduhan tingkat panyabutan bahan anu saé sareng kaayaan kasar anu saé. Roda penggiling intén nyaéta roda nyaéta ...

  • diamond grinding wheels for TCT carbide saw blades  face for vollmer

    roda penggiling inten pikeun karbét TCT sawar bla ...

          Dianggo umum pikeun muka rai dina mesin CNC pikeun lébar sawawa TCT, roda penggiling inten pikeun karét tajam karbét ningal wilah, roda penggiling inten pikeun alat karbida anu tajam, sapertos Vollmer, Abm, Rekord..Grit beda-beda gumantung ka aplikasi. Henteu aya masalah ngadamel bilah ragaji énggal (Saw Blade For Plate Processing , Saw Blade For Solid Wood , Saw Blade For Aluminium , Saw Blade For Special) atanapi resharpening, produk kami nampi balok. Aya tilu bagian kedah di grounded pikeun waos ...

  • diamond & cbn grinding wheel for Carbide Rod Cutting

    inten & cbn gilinding pikeun Carbide R ...

    Aplikasi tina résin beungkeut beuteung roda Roda damar roda digunakeun pikeun alat karat tungsten, kaca otomotif, PDC, PCD, PCBN, keramik, sapir, kaca optik, sareng bahan magnét. Inten beusi beusi penggiling kabentukkeun kakuatan pengisaran leutik, panas teu ngagiling, kasaimbangan diri anu alus, efisiensi anu luhur, sareng bérésan luhur. Hal ieu biasana dianggo pikeun motong, salse grinding, semi-finish grinding, ngasah, sareng polishing. Éta geus loba dipaké pikeun ngolah ce adi ...

  • Woodworking Tooling, Diamond and CBN Grinding Wheels

    Pakakas damel, Inten sareng CBN Ngiringan W ...

    Roda pikeun tukang potong kayu Matrix komposit tiasa mastikeun duanana kaku sareng nyerep shock Teras dianggo pikeun ngagiling pikeun pemotong kayu. Roda pengisaran Cina populer di kalangan para nasabah boh di luar negeri sareng kualitas tinggi sareng harga kalapa harga.Grit béda-béda dumasar kana aplikasi. Inten Penggilingan Kabayang Alat Gelas Pemotong Mesin Kanggo Carbide Metal efisiensi penggiling anu luhur, konsumsi kabayang rada laun; Alus-ngasah diri, nyisiran panas alit, gampang kanggo dipasang, ...

  • Diamond grinding wheel for carbide/Round Edge Diamond Abrasive Grinding Wheel for Saw Blade Sharpening face 4b1 125x10x32x10x1

    Roda ngagiling Inten pikeun karbida / Babakan Edge D ...

    Inten mangrupikeun bahan anu paling kasar di dunya. Kekerasanna, ngagem sareng résistansi termal ngajantenkeun inten anu paling cocog pikeun mesin anu sapertos kieu: * Tilelas * Tungsten Carbide * Bahan keramik * Bahan silikon * Bahan silikon * Bahan penyemburan termal * Inten polycrystalline sareng blanksos Rising gilingan roda kaasup : Resin beungkeut beusi penggiling Vitrified / Keramik roda Grinding Roda beungkeut logam Roda beusi gilingan. Nalika anjeun nyieun ...

  • Semi-automatic grinding machine diamond grinding wheel face lxd 150x16x6x1.5

    Semi-otomatis mesin penggiling inten grindin ...

    Jenis penggiling roda ieu cocog pikeun panggunaan aloi semi otomatis otomatis mesin grinding, cocog pikeun pabrik perabotan atanapi pabrik anu khusus pikeun ngolah éksternal tina beusi sawah. Roda Inten sareng Badan Bakelite Inten roda sareng bakelite awak kalayan élastisitas anu alus, dianggo dina industri kerja kayu, motong gratis sareng umur panjang Roda Inten sareng awak Bakelite pikeun nyaring cylindrical, élastisitas, seukeut sareng akurasi 4 inci inten ngaropéa , 5 inci inten cu ...

Percaya ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • abt1

Katerangan ringkes :

Shijiazhuang Jinyunxiang Téhnologi Co, Ltd téh khusus dina beungkeut résin sareng super bahan roda sareng roda penggiling CBN. Langkung sapuluh taun pamekaran, urang janten pamimpin produsén kabayang grinding. Produk seueur dianggo dina jalur produksi ratusan perusahaan domestik sareng luar negeri. Dumasar kana manajemén kajujuran, ngajaga iman, katepatan, kalanggengan, urang bakal nyayogikeun produk-efisien, konsisten sareng mumpuni produk.

Ilubiung dina kagiatan paméran

ACARA & TRADE SHOWS

  • Roda Inten diklasifikasikeun kana keramik, résin, sintering logam, electroplating, brazing, jsb.

    1. Resin beusi roda: alus kasajaman diri, henteu gampang diblokir, fleksibel, sareng polishing anu hadé, tapi bangkai beungkeut gaduh kakuatan anu goréng, cengkéh tina inten dina bangkai, résistansi panas anu kirang sareng ngagem tahan, janten sanés Cocog pikeun roda penggiling kasar, teu cocog pikeun tugas beurat g ...

  • Kabayang ngagiling pusat

    Pengisaran Centerless mangrupikeun prosés ngagiling OD (diameter luar). Roda penggiling pusat henteu dianggo pikeun panggiling periferal tina workpieces. Jenis: 1A1, 6A1, 9A1: Garis karbén semén, Polycrystallin 1.Product: Diamond Centless Wheel Grinding Wheel, Roda Grinding, Resin Diamo ...

  • Rupa-rupa aplikasi dina roda grinding

    Roda Inten / CBN pikeun beungkeut CNC Grinder Resin, inten kualitas luhur, téknologi khusus, digunakeun dina penggiling CNC 5-sumbu pikeun grinding tungsten karbida atanapi alat baja alloy HSS Inten / CBN Roda pikeun Profil Grinding Profil inten sareng roda CBN pikeun bahan anu béda sapertos sesah ste ...

  • Roda Cutter

    Roda Grinding: Ukuran: 100 * 20 * 16100 * 30 * 16 Bahan: log balkung ningal sabeulah sanggeus dieusian ku roda penggiling anu dilakukeun ku perusahaan, éta tiasa ngahontal tliti anu langkung luhur. Ku alatan éta, saatos motong, gulungan kertas bébas tina ujung kasar, parut sareng fenomena hideung. suplai bilah pikeun ieu di handap ...

  • Ningali agul

    Kalayan popularitas mesin ragaji multi-agul, kualitas sabeulah sawar langsung mangaruhan efisiensi pamrosésan sareng biaya produksi sawing. Dina mangsa ngagunakeun sabeulah gergaji, kualitas penggiling bakal mangaruhan deui kualitas sawar deui. Pentingna ngabuktikeun diri. Di p ...

  • 1 (5)
  • 1 (1)
  • 1 (2)
  • 1 (3)
  • 1 (4)